Korte films schrijven is een fantastische uitdaging. Hoe vertel je een rond verhaal dat visueel wordt verteld? Soms ga ik een samenwerking aan met een getalenteerde regisseur die met een uitdagend budget een mooie film wil maken. Dit resulteert in films van totaal verschillende genres.

Melanie (2021) schreef ik voor regisseur Reinout Hellenthal, die met het idee kwam van een getroebleerde moeder-dochter-relatie. Het scenario draait om een brief die 17-jarige Melanie schrijft aan haar moeder waar ze een fictief pretpark-uitje beschrijft. Nu ze bijna 18 is, houdt de jeugdzorg op, en moet ze weer thuis wonen. Hellenthal nam de film op met een jonge crew, en is geselecteerd voor enkele prestigieuze filmfestivals.

 

All Inn (2021) schreef ik voor Britse regisseur Joe Simmons die een voorliefde heeft voor high-concept films. Hoofdpersoon Olly ontdekt dat alle herinneringen aan zijn ex zijn gewist uit zijn geheugen. Hij vermoedt dat het casino, dat handelt in geheugens, zijn herinneringen heeft gestolen. In een spannende zoektocht komt hij achter de bittere waarheid.

Heb je interesse in mijn cv, volledige screeners of voor beelden van mijn schrijfwerk, neem dan contact met me op.